Bel +31 543 512044
GRANIETVLOEREN
Graniet
Eén van de verschillende soorten natuursteen vloeren is de granieten vloer. Graniet is een dieptegesteente, ontstaan uit de vloeibare kern, welke geleidelijk afgekoeld wordt en onder grote constante druk gevormd is. Door toedoen van verschillende mineralen ontstaat  een grote verscheidenheid in kleur en structuur.
 
 
Een granieten vloer is te herkennen aan zijn gelijkmatige en gespikkelde structuur. Granieten tegels zijn in veel verschillende natuurlijke kleuren leverbaar. Deze tegels zijn slijtvast en daarom geschikt wanneer uw vloer een hoge gebruiksbelasting heeft.  Een ander voordeel van een granieten vloer is dat deze vorstbestendig is en een regelmatig uiterlijk heeft. Dit zorgt ervoor dat graniet tegels niet alleen binnen, maar ook buiten toegepast kunnen worden. Daarnaast zijn graniet tegels ook zuurbestendig, waardoor graniet niet alleen in vloeren, maar ook vaak in aanrechtbladen verwerkt wordt.
 
 
Granieten tegels kunnen op verschillende wijzen bewerkt worden, wat als resultaat heeft dat een granieten vloer er glanzend, dof of ruw uitziet. De bewerkingsmethode heeft invloed op hoe de kleur overkomt. Wij helpen uw graag uit te zoeken welke granieten vloer het beste past bij uw wensen en smaak.
 
 
© 2021 Corbeel & Greven