Bel +31 543 512044
SHOWROOM WINTERSWIJK
GEDENKEN
SHOWROOM HAAKSBERGEN
ZAKELIJK / BOUW
WIJ ZIJN REGIOLEVERANCIER VAN ECHT BELGISCH HARDSTEEN
PARTICULIER

Vakantiesluiting:
In verband met de feestdagen zijn onze showroom en werkplaats in Winterswijk en onze showroom in Haaksbergen gesloten van vrijdag 21 december 2018 tot en met zaterdag 5 januari 2019.
Tevens zijn wij dan telefonisch niet bereikbaar.


Natuursteen van Corbeel & Greven, uw keus

Natuursteen is een milieuvriendelijk product, met een uniek en levendig uiterlijk. Bovendien is natuursteen een functioneel en zeer duurzaam materiaal, dat voor een groot aantal binnen- en buitentoepassingen uitermate geschikt is. Naast dat natuursteen een uniek en duurzaam product is, is het door het steeds ruimere aanbod ook een product wat in verschillende prijs- en kwaliteitsklasse te verkrijgen is. Greven Natuursteen is uw partner voor alle denkbare natuursteen producten zoals bijvoorbeeld tegels, vensterbanken, raamdorpels, deurdorpels, schouwen en grafmonumenten.


Natuursteenbedrijf met rijke historie

Corbeel & Greven Natuursteen is ontstaan en groot geworden als twee familiebedrijven en kent een ruime 70 jarige historie. In 2001 is een compleet nieuwe showroom en productiehal in gebruik genomen. Wij beschikken heden ten dagen over de modernste machines voor het bewerken van natuursteen. Samen met de andere dochters van Wessels tegels kunnen wij een zeer breed pakket voor de bouw en afbouw sector aanbieden. 
© 2018 Corbeel & Greven